Aktuellt
Vegas Delux

Vegas Delux

Las Vegas, denna mytomspunna stad. Staden där allt är möjligt och där inga drömmar är för stora. Välkommen på en resa där vi reser i drömmarnas och de stora möjligheternas värld och landar i en rock’n’roll show av Vegas-touch med extra allt!

Vad drömmer du om, och ska man egentligen önska sig mer än det man redan har?
Är det en utopisk och naiv idé att alla egentligen borde kunna få vara och leva som man vill – i sitt Vegas – vad det än må symbolisera?

Kördelux med Rozita Johansson, som vanligt förstärkt med Öjebokören, uppbackade av ett fantastiskt band och gästartister bjuder åter på show under ledning av konstnärlig ledare och kapellmästare Peter Tikkanen. Sedan succékonserten ÄLSKA DELUX med utsålda hus har kören även gjort KONSERT DELUX, ett bejublat samarbete med Svenska Kammarorkestern, Nisse Landgren och Jeanette Köhn på konserthuset i Örebro som även resulterade i en dokumentärfilm.

Denna gång är det dags för VEGAS DELUX med gästartist Martin Stenmarck (bl.a. med låtarna ”Las Vegas” och ”Sjumilakliv” samt just nu aktuell med egen Elvis show). Dessutom gästas vi av skönsjungande Anna Grundström, fantastiska Frida Gelin samt körens egna solister.

Som vanligt innehåller konserten högt och lågt, trams och allvar och som publik är det svårt att värja sig för körens direkta publikkontakt och energi. Välkommen på en konsert som både underhåller, men som även väcker tankar och funderingar. Våga drömma, för som Astrid Lindgren sa en gång: ”Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi”.

Röda mattan är utrullad, välkommen på årets show med Kördelux och vänner!

Biljetter säljs via https://www.tickster.com/sv/events/search?q=k%C3%B6rdelux


Lättläst

VEGAS DELUX

Las Vegas, en stad i USA där det är mycket fest. Staden där allt är möjligt och där inga drömmar är för stora.

Välkommen att drömma med oss på en konsert där vi kommer spela och sjunga olika sorters musik men mest rock’n’roll.

Vad drömmer du om, och ska man önska sig mer än det man redan har?

Borde alla få vara och leva som man vill – vad önskar du- vad är ditt ”Vegas”?

Kördelux och Öjebokören sjunger tillsammans med några gästartister. En heter Martin Stenmarck, han har varit med i Melodifestivalen. Två andra är Frida Gelin och Anna Grundström. Peter Tikkanen är producent.

Kördelux har gjort många stora konserter och även en även dokumentärfilm.

Konserten är både glad, tramsig och allvarlig.

Välkommen på en konsert som har mycket energi och som både underhåller, men som även väcker tankar och funderingar.

Våga drömma, för som Astrid Lindgren sa en gång: ”Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi”.

Röda mattan är utrullad, välkommen på årets show med Kördelux och vänner!

Biljetter säljs via denna länk https://www.tickster.com/sv/events/search?q=k%C3%B6rdelux