Urval genomförda projekt
ÄLSKA DELUX

ÄLSKA DELUX

 2019. Bli förförd av Kördelux unika förmåga att beröra och underhålla, tillsammans med några av landets vassaste artister och musiker.  

Kring alla hjärtans dag i februari 2019 bjuder Kördelux med vänner in till konserter med mycket kärlek, värme, glädje och gemenskap klädd i en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. 

Denna gång gästas vi av artisterna Peter Hallström, Boris René och Åsa Bergfalk som med sina olika musikaliska inriktningar kommer att ge en konsert med stor variation, bredd och kvalité. Och som vanligt backas kören och artisterna upp av musiker av absolut toppklass. 

Kördelux har under hösten 2018 spelat in ”Det finns hopp”, en uppmärksammad låt och musikvideo tillsammans med Peter Hallström som förstås kommer att framföras under konserten! 

Vi hälsar vår trogna publik välkommen tillbaks, och er som vi ännu inte träffat – missa inte årets musikaliska och känslomässiga klimax i Karlskoga! 

Medverkande: 

Kördelux: Kör bestående av medlemmar som är verksamma inom daglig verksamhet i Karlskoga kommun. 

Peter Tikkanen: Konstnärlig ledare för Kördelux, musikalisk ledning och klaviaturer. 

Rozita Åkerstedt: Projekt- och körledare för Kördelux. 

Peter Hallström: Låtskrivare och artist, upphovsmannen bakom låtar som ”Håll mitt hjärta” (Björn Skifs, Carola m.fl.), ”Kärleksvisan” (Sarah Dawn Finer m.fl), ”Viskar en bön” (Mauro Scocco, Peter Jöback, Uno Svenningsson, Sonja Aldén m.fl.) samt ett flertal egna kritikerhyllade skivor.  

Boris René: Underhållaren, sångaren och dansaren som vi lärt känna bl.a. genom melodifestivalen med låtarna ”Put Your Love On Me” och ”Her Kiss”.  

Åsa Bergfalk: Karlskogas egen stolthet. Har bl.a. sjungit bakom många av våra svenska artister och coachar artisterna i idol. 

Öjebokören: Karlskogakören som helt obehindrat svänger sig över alla genrebredder. 

Fredrik Landh: bas 

Clas Olofsson: gitarrer 

Micke Dahlén: trummor 

Jonas Folker: saxofoner 

Scenteknik, ljud & ljus: Stage Concept Sweden AB 

Arrangör: Kördelux, Karlskoga kommun